M/S Joy

                                                        M/S Joy  är båten att välja när du vill kryssa bekvämt

 

 

M/S Joy hör till båttillverkaren Beneteaus Gran Turismo-modell. Beneteau Gran Turismo 49 Fly är en elegant och rymlig båt, med lyxig atmosfär att spendera kvalitetstid i med kunder, vänner och familj. Båten är 15 meter lång, och rymmer 12 passagerare på kryssningar. Sovplatser finns för åtta personer. 

 MS Joy 1

M/S Joy drivs av två Volvo Penta motorer med 435hk per motor. Båtens IPS-system gör den smidig vid landtagning och på trånga ställen. Båten kan köras inifrån, eller från flybridgen om så önskas. På flybridgen finns även ett bord och sittplatser för passagerarna. Till förfogande finns två badrum med dusch och toalett i vardera. Köket känns rymligt. I båten hittar du bekvämligheter som disk-och tvättmaskin. Självklart är den också utrustad med stort kylskåp samt spis och mikrovågsugn. Grillningen som hör sommaren till sker på akterdäck.

 MS Joy 7

 

Båten har Bose högtalarsystem, som lätt ansluts till via bluetooth. TV-skärmar finns i sovrummen samt köksutrymmet. För de kallare nätterna på våra nordliga hav, finns Webasto till förfogande.

Njut av fyrstjärnig komfort.