M/S Joy

                                                                 M/S Joy on valintasi kun haluat risteillä mukavasti

 

M/S Joy kuuluu maailmankuulun venevalmistaja Beneteaun Gran Turismo -mallistoon. Gran Turismo 49 Fly on elegantti ja tilava luksusvene, jossa voit viettää aikaa asiakkaiden, ystävien tai perheen kanssa. 15-metriseen veneeseemme mahtuu 12 matkustajaa. Yöpymismahdollisuus veneestä löytyy kahdeksalle ihmiselle.

MS Joy 1

M/S Joy kulkee kahden 435 hevosvoimaisen Volvo Penta -moottorin avulla. Veneen IPS-järjestelmä tekee veneen ohjaamisesta pienissä ja ahtaissa paikoissa helppoa. Venettä voidaan ohjata sisäohjaamon lisäksi veneen avoimesta yläohjaamosta, flybridgestä. Myös matkustajat voivat nauttia merituulesta flybridgen kannella. Veneessä on kaksi suihkuhuonetta, joissa molemmissa on suihku ja wc. M/S Joyn modernista ja tilavasta keittiöstä löytyvät kaikki tarpeelliset mukavuustarvikkeet: jääkaappi, liesi, mikroaaltouuni sekä astian- ja pyykinpesukone. Takakannen grillissä kesäiset grilliherkut valmistuvat nopeasti.

MS Joy 7

Helposti kytkettävä Bose-kaiutinjärjestelmä takaa hyvän äänentoiston koko veneeseen. Sekä keittiöstä että makuuhuoneista löytyvät TV-näytöt. Webasto-lämmitysjärjestelmä pitää huolen, etteivät viileämmätkään meri-illat pääse yllättämään kesken matkan.

 

 NAUTI NELJÄN TÄHDEN LUKSUKSESTA!